lauantai 17. syyskuuta 2016

Aaronin hirveä salaisuus paljastuu

Ross ampui Robertia mutta Aaron otti syyn niskoilleen luullessaan äitiään ampujaksi. Saadakseen Aaronin pois vankilasta Robert valehtelee poliisille ampujastaan. Vaikka Aaron pääsee vapaaksi ja palaa kylään heidän välinsä ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin lämpöiset.


Aaronin isä Gordon ilmestyy kuvioihin ja se saa Aaronin taas itsetuhoiseksi. Vielä pahempaa on tulossa; Aaronin vanhemmat palaavat yhteen ja sen vuoksi Aaron suunnittelee karkaavansa Ranskaan. Robert kuitenkin estää häntä.

Aaron joutuu sairaalaan koska hänen itseaiheutettu haavansa on tulehtunut. Viimein Aaron kertoo Robertille kauhean totuuden: Gordon raiskasi hänet hänen ollessaan lapsi. Aaron murtuu ja paljastaa salaisuutensa myös Chasille.

Cainin kuultua asiasta hän haluaa tietysti kostaa ja tappaa Gordonin, mutta häntä estetään ja poliisit pidättävät Gordonin.


Oikeudenkäynti ja sitä edeltävät ajat ovat todella vaikeita Aaronille. Hänen epäillään valehtelevan. Robert on koko ajan hänen tukenaan. Robert mm. maksaa eräälle Ryanille että tämä valehtelisi olevansa Gordonin toinen uhri.

Lopulta Aaron sanoo Robertille haluavansa olla tämän kanssa, ja he suutelevat. Seuraavana päivänä Gordon todetaan syylliseksi ja hänet tuomitaan 18 vuoden vankeuteen.



Robert polttaa Aaronille tarkoitetun Gordonin kirjeen. Kun tämä selviää Aaronille hän suuttuu. Sitten tuleekin jo tieto siitä että Gordon on löydetty kuolleena sellistään. Maksoiko Robert jollekin Gordonin tappamisesta?

Emmerdale-fanit murtuivat juonenkäänteestä – karmea seksuaalirikos päivänvaloon
Emmerdale-faneja järkyttänyt synkkä juoni syvenee – karmea tunnustus sokeeraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti