maanantai 26. elokuuta 2024

Matty pahoinpidellään vankilassa

Matty Barton on elänyt pelossa ollessaan tutkintavankeudessa, ja Emmerdalen viimeisimmässä juonenkäänteessä hän joutui sairaalaan pahoinpitelyn jälkeen.

Virheellisesti Samson Dinglen puukotuksesta syytetty Matty pelkäsi, että hänen transsukupuolinen identiteettinsä tekisi hänestä muiden vankien kohteen.

Mutta kertoessaan sellitoverilleen Lesille menneisyydestään, Matty sai Lesistä liittolaisen, joka tarjosi hänelle suojaa muita vankeja vastaan. Les myös vannoi pitävänsä Mattyn salaisuuden. 

Kuitenkin vankilavierailun aikana Mattyn vaimo Amy paljasti vahingossa transfobiselle vangille Robbolle (luulleen tätä Lesiksi), että Matty on transsukupuolinen. 

 


Mutta sitten Les vapautui vankilasta, jättäen Mattyn vaille suojaa, ja Robbo tarttui tilaisuuteen.

Pahoinpidelty Matty vietiin sairaalaan, ja Moira ja Amy ryntäsivät hänen luokseen. Matty paljasti, että Amy oli vahingossa kertonut toiselle vangille Mattyn salaisuuden.

Mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Matty järjesti oman pahoinpitelynsä päästäkseen edes hetkeksi turvaan sairaalaan, pois vankilasta.


maanantai 19. elokuuta 2024

Laurel saa sydänkohtauksen

Eric työntää nokkansa Jain asioihin, ja saa Laurelin vaatimaan vastauksia Jailta. Jai kertoo Laurelille mitä Amitin ja Rishin välillä tapahtui. Mutta vieläkään hän ei kerro koko totuutta. Eric on kiristänyt Jaita tiedoillaan. Laurel sanoo ettei usko sanaakan mitä Jai sanoo.

 

 

Laurel haluaa saada lisää vastauksia. Eric kertoo hänelle mitä Jai teki Amitille kostoksi. Että Jai työnsi Amitin portaita alas ja piti tätä panttivankina. Laurel ei voi uskoa että Jai on tehnyt jotain niin hirveää.



Laurel painostaa Jaita kertomaan totuuden Sunille. Mutta sitten Jai mainitsee Laurelin edesmenneen aviomiehen Ashleyn, ja saa tämän kiihtymään. Riideltyään Jain kanssa Laurel saa sydänkohtauksen.

 


maanantai 12. elokuuta 2024

Tom saa tietää Bellen abortista

Belle valehtelee Tomille saaneensa keskenmenon. Kannattaako psykopaatille valehdella? Onko se terveellistä ja turvallista?



Tomille selviää että Belle kävi aborttiklinikalla. Onneksi joskus pahoille ihmisille tapahtuu pahoja asioita: riehuessaan raivostuneena Tom onnistuu satuttamaan itseään pahasti.

 

 

Belle yrittää paeta väkivaltaisen aviomiehensä luota, mutta palaa takaisin koiransa Piperin vuoksi. Silloin hän saa tietää Tomin onnettomuudesta. Sairaalassa selviää että Tomin sydän oli pysähtynyt, mutta Paddy elvytti hänet. Tom on yhä hengissä, ja lupaa Bellelle ettei koskaan jätä tätä.


 

Tom palaa kotiin sairaalasta, eikä Belle jostain syystä ole asiasta kovin innoissaan. Tom manipuloi Bellen myöntämään ettei tämä saanut keskenmenoa vaan teki abortin. Tom tajuaa myös että ennen onnettomuutta Belle oli aikeissa jättää hänet.




maanantai 5. elokuuta 2024

Vinny ja Gabby suutelevat

Onko Vinny toipunut vaimonsa Livin kuolemasta?

Vinnyn ja Gabbyn suhde on kehittynyt hitaasti, mutta tuleeko heistä paria?

 

 

Sopivatko Vinny ja Gabby mielestäsi hyvin toisilleen?

Katso kesätarjous 2024