maanantai 16. syyskuuta 2024

Bellen painajaismainen matka

Tom on käynyt yhä manipuloivammaksi ja hallitsevammaksi  vaimoaan Belleä kohtaan, ja niinpä heidän matkansa Walesiin on kaukana romanttisesta unelmalomasta. Tom on tehnyt kieron suunnitelman Bellen eristämiseksi perheestään ja ystävistään. Alkajaisiksi hän piilottaa Bellen puhelimen niin että tämä joutuu lähtemään matkalle ilman sitä.

 


Cain ja Charity huolestuvat Bellen poissaolosta ja siitä että tämä ei vastaa puhelimeensa. He tutkivat Bellan ja Tomin kodin, ja löytävät sieltä Bellen puhelimen ja Walesin mökin osoitteen. Perillä Walesissa he löytävät jotakin vieläkin huolestuttavampaa: tyhjän mökin, Bellen paidan ja verta.

 

 

Lomamatka alkaa ja loppuu täysin erilaisissa tunnelmissa, kun Belle päätyy pakenemaan Tomia henkensä edestä koiransa Piperin kanssa.

 




 

maanantai 9. syyskuuta 2024

Matty vapautuu vankilasta

Samsonin tunnustuksen takia Matty pääsi viimein vapaaksi vankilasta Emmerdalessa. Tunnustuksessaan Samson jätti kertomatta Joshin osuuden tapahtumissa.

Moira vieraili Mattyn luona vankilassa kertomassa ilouutisen Samsonin tunnustuksesta ja selitti, että on vain ajan kysymys että hänen poikansa vapautetaan.

Ja lopulta vapaus koitti Mattylle. Mutta Moira, Cain ja Amy olivat huolissaan, kun eivät löytäneet Mattyä heti sen jälkeen.

Moira lähti etsimään Mattyä, ja pian hän löysi tämän istumasta yksin leikkikentän lähellä. Äiti ja poika jakoivat itkuisen halauksen, kun Matty pyysi anteeksi perheensä huolestuttamista.

Mutta sitten Samson tuli paikalle pyytääkseen anteeksi tekojaan. Matty varoitti Samsonia, että tämä vaarantaa turvallisuutensa suojelemalla Joshia.





 

Moira toi Mattyn kotiin pian sen jälkeen, ja perhe pääsi juhlimaan hänen vapautumistaan. Mutta vankilakokemukset ovat traumatisoineet Mattyn pahasti.

maanantai 2. syyskuuta 2024

Samsonin vaikea valinta

Samson valehteli että Matty puukotti häntä. Transsukupuolinen Matty pelkää tulevansa tapetuksi vankilassa. Pelastaakseen poikansa Mattyn epätoivoinen Moira yrittää saada totuuden irti Samsonista kidnappaamalla tämän Mackin kanssa.


 

Samson kertoo viimein totuuden Samille ja Lydialle, että hän valehteli. Sam käskee poikaansa pakenemaan. Vuoden isä?


 

Ja isänsä avustuksella Samson yrittääkin paeta. Mutta sitten paikalle saapuu Lydia, ja Samson päätyy poliisin luokse tunnustamaan. Vihainen Sam sanoo ettei anna tätä koskaan anteeksi Lydialle.

 



Katso kesätarjous 2024