tiistai 19. heinäkuuta 2016

Debbien suhdesotkut

Miksi niin fiksu nainen kuin Debbie tekee aina niin huonoja valintoja miesten suhteen? Johtuuko se siitä että hän on sukurutsan tulos? Miksi sukulaisen nusauttaminen on hyväksyttävää Emmerdalessa? Miksi kaikki Emmerdalessa ovat teiniäitejä?

Miksi Ross haluaa sänkyynsä sekä äidin että tyttären? Miksi Deb suostuu hoitamaan äitinsä ja salarakkaansa äpärää? Ja ennen kaikkea, jääkö Debbie Petelle kiinni salasuhteestaan Rossin kanssa?

Debbie jatkaa Peten pettämistä Rossin kanssa, ja aikoo karata tämän kanssa juuri ennen häitään. Mutta Cain saa tietää pettureiden suunnitelmasta, ja paljastaa Debbielle Rossin Moses-isyyden. Debbie pyytää sitten Cainia viemään roskat ulos, eli Cain jättää Rossin jyrkänteelle pakettiautossa.

Pete saa tietää hääpäivänään että hänen rakas morsiamensa on pettänyt häntä Rossin kanssa. Häävastaanotolla musiikin sijasta kuuluville tuleekin keskustelu joka paljastaa salasuhteen Petelle. Mutta sitten hääpaikalle rysähtää kutsumaton vieras, helikopteri ja Debbie loukkaantuu vakavasti.


Pete ja Ross tappelevat siihen malliin että Pete luulee tappaneensa Rossin. En tiedä mistä on lähtöisin tämä yleinen käsitys siitä että Pete olisi muka jotenkin hyvä ja kunnollinen mies. Samaa paskaa ne on Emmerdalessa kaikki.



Pete jättää Rossin ruumiin metsään (video). Debbie on tullut tajuihinsa sairaalassa, ja Pete antaa tälle pettämisen anteeksi ja väittää että Ross varmaan muutti pois kylästä. Ja Debbiehän uskoo sen.

Poliisin löytäessä (jonkun) ruumiin Pete tunnustaa kaiken Debbielle. Mutta ruumispa ei olekaan Rossin. Ross on sairaalassa toipumassa vammoistaan, ja palaa kylään myöhemmin.

Debbien ja Peten avioliitto mitätöidään, koska Debbien mielestä Pete muistuttaa liikaa hänen entistä heilaansa murhaaja-Cameronia.

Myöhemmin Pete lähentelee Moiraa, mutta ei saa vastakaikua. Pete tuntee olonsa niin syylliseksi kaikkien tekojensa takia että hankkiutuu tahallaan vankilaan tappelemalla Rossin kanssa.

Debbie sen sijaan jatkaa suhdettaan Rossin kanssa. Viisasta? Ei tosiaankaan. Debbie lähtee pois Emmerdalesta saatuaan tietää että Ross ampui Robertia. Syynä lähtöön on näyttelijä Charley Webbin äitiysloma, Debbie palaa kyllä joskus takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti