tiistai 5. heinäkuuta 2016

Saako Kirin tietää isyydestään?

Rakesh väärensi Vanessan lapsen isyystestin näyttämään että lapsen isä on Adam, vaikka oikea isä on Rakeshin poika Kirin.

Vanessan poika syntyy 14 viikkoa etuajassa, ja saa hätäkasteessa nimekseen Johnny Woodfield. Pikkukeskonen Johnny käy monta kertaa lähellä kuolemaa, eikä Vanessa pysty tuntemaan äidillistä rakkautta lastaan kohtaan. Adam miettii jo huoltajuuden hakemista itselleen.


Jouluaattona Johnny pääsee viimein kotiin sairaalasta. Outo mustelma Johnnyn selässä herättää Vanessan epäilykset kun hän saa kuulla että sellaiset ovat yleisiä lapsilla joilla on erirotuiset vanhemmat. Vanessa tilaa toisen dna-testin, joka paljastaa Kirinin isäksi. Ja tällä kertaa testin tulos jopa pääsee Vanessalle asti.


Vanessa kertoo järkyttyneelle Adamille että tämä ei ole Johnnyn isä. Adam päättää ensin lähteä pakosalle vauva mukanaan, mutta Adam ja Victoria palauttavat Johnnyn Vanessalle seuraavana päivänä.


Ja viimein Kirin saa Vanessalta tietää olevansa Johnnyn isä! Rakesh myöntää väärentäneensä isyystestin tulokset, ja Kirin katkaisee välit isäänsä.

Kirinin isyysonnea ei kuitenkaan kestä kuin häviävän hetken, sillä Englannin jaksoissa Kirin ei ole enää sarjassa mukana. Kirin ajaa humalassa Tess Harrisin (hahmo jota ei vielä ole Suomessa nähty) kuoliaaksi ja lähtee karkumatkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti