maanantai 19. syyskuuta 2016

Todetaanko Chrissie syylliseksi?

Chrissie pidätetään epäiltynä Robertin ampumisesta. Lawrence yrittää suojella tytärtään väittämällä olevansa itse ampuja. Chrissie kehittää tunteita asianajajaansa Rakeshia kohtaan ja yrittää lähennellä Rakeshia, mutta tämä torjuu hänet kihlattunsa Priyan takia.

Kun Lawrence ja Bernice ilmoittavat kihlauksestaan Chrissie pelkää että Bernice on hänen isänsä kanssa vain rahan takia. Juuri ennen häitä Chrissie näkeekin Bernicen suutelevan exäänsä Andyä. Hääpäivänsä aamuna Bernice herää Andyn vierestä... Andy on viimein päättänyt yrittää päästä yli Katiesta, Bernicen avustuksella.


Vaikka draamaa riittää ja koko karmea totuus paljastuu Lawrencelle tämä nai Bernicen joka tapauksessa. (video häistä)


Lawrence väittää Chrissielle että Bernicellä on hänen lupansa olla muiden miesten kanssa. Samanlainen avoin suhde hänellä oli myös Chrissien edesmenneen äidin kanssa. Tämä tieto saa Chrissien pelkäämään että Lawrence ei olekaan hänen oikea isänsä.

Chrissie joutuu oikeuteen helikopterionnettomuuden takia. Hän on varma että Robert todistaa häntä vastaan, mutta Lachlan on saanut Robertin muuttamaan mielensä. Chrissie todetaan syyttömäksi ja hän saa vain ehdollisen tuomion.




Chrissie aloittaa suhteen Andyn kanssa. Sillä suhteellahan on karmea päätös, kun Chrissie lavastaa Andyn syylliseksi isänsä murhayritykseen ja siksi Andy pakenee Emmerdalesta.


Lawrence myöntää viimein Chrissielle ettei ole hänen biologinen isänsä. Chrissie nuuskii selville Lawrencen vanhan homosuhteen, mutta Lawrence ei silti vieläkään pysty myöntämään homouttaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti