torstai 6. lokakuuta 2016

Emmerdale muuttuu Piinaksi

Emma ei tunnetusti kuulu Emmerdalen tasapainoisimpiin asukkaisiin. Brittikatsojat saavat siitä taas piakkoin lisänäytteen kun Emma pitää aviomiestään Jamesia vankinaan.

Jamesin ja Moiran yhteisestä yöstä tietävän Rossin ja Jamesin riita päättyy siihen että James tippuu portaat alas ja katkaisee jalkansa.


Sairaalassa tilanne vain pahenee kun Emma kuulee Rossin puhuvan Jamesin syrjähypystä. Emma ei kuitenkaan kerro kenellekään mitä tietää, ja lupaa rakastavasti hoitaa Jamesin taas kuntoon.


James luulee olevansa Emman hellässä hoivassa kunnes tajuaa että Emma on laittanut nestemäistä morfiinia hänen ruokaansa. Siltikin jostain syystä James on valmis antamaan tämänkin anteeksi Emmalle, sillä hän tietää ettei itsekään ole mikään pyhimys.

James on aikeissa mennä ulos tapaamaan poikiaan kun hän satuttaa jalkaansa uudestaan. Emma väittää Jamesille soittaneensa ambulanssin, mutta James alkaa epäillä jotain kun se ei koskaan saavu paikalle. James näkee ikkunasta kuinka Emma rikkoo hänen puhelimensa ja heittää sen puskaan.

Vaikka James ei vielä pelkääkään henkensä puolesta hän alkaa etsiä pakomahdollisuutta päästäkseen sairaalaan hoidattamaan jalkaansa. Mutta Emma on eri mieltä...


James on yksi mahdollisista uhreista lokakuun lahtauksessa. Johtaako Jamesin "Piina" hänen kuolemaansa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti