tiistai 20. joulukuuta 2016

Kun Charity palaa vankilasta

Kaikkien tietämättä Charity pääsee pois vankilasta. Charity aloittaa elonsa kaidalla tiellä varastamalla Ferrarin. Kun hän jää autolla jumiin pellolle hän tarvitsee Cainin ja Moiran apua välttyäkseen poliisilta.


Myöhemmin Charitysta tulee Villapakan uusi omistaja kun hän ostaa Dianen puolikkaan pubista. Charity maksaa osuutensa Rossin varastamilla koruilla. Charity ja Ross jatkavat rikosaaltoaan, ja Finn jopa joutuu epäillyksi ja pidätetyksi yhdestä heidän ryöstöstään.


Dinglet eivät hyväksy Bellen ja Jermaine Baileyn suhdetta, ja kovistelevat miesparkaa. Charity puolestaan strippaa Jermainen edessä ja yrittää vietellä hänet, mutta turhaan.



Charity yrittää löytää kadonneen Bellen, ja Cain pelastaa Charityn Hollyn huumekauppias ex-poikaystävältä. Charityltä murtuu rytäkässä kylkiluita. Cain ja Charity harrastavat seksiä autotallissa, ja Cain puolustaa Charityä Zakin ja Lisan edessä.


Charity ja Cain jatkavat suhdettaan ja suunnittelevat lähtevänsä pois kylästä Ranskaan Debbien luokse. Cain kuitenkin muuttaa mielensä ja Charity lavastaa itsemurhansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti