maanantai 21. lokakuuta 2024

Bellen koiran julma kohtalo

Bellen ollessa naimissa väkivaltaisen Tomin kanssa olen koko ajan ollut eniten huolissani Bellen koirasta Piperista. Yleensä kun mihin tahansa fiktiiviseen tarinaan laitetaan mukaan kissa tai koira niin usein sille ei hyvin käy.

Vaikka he ovat jo eronneet, Tom jatkaa Bellen manipuloimista. Psykopaatti-Tom ajaa autolla Piperin päälle. Sitten hän kiiruhtaa kylään loukkaantunut koira mukanaan, ja vakuuttaa Bellelle tekevänsä kaikkensa sen pelastamiseksi. Tom jättää tietenkin kertomatta että itse ajoi koiran päältä.




Eläinlääkäri Tom väittää Bellelle että mitään ei ole enää tehtävissä, ja että Piper on lopetettava. Belle jättää itkuiset jäähyväiset koiralleen. Kun Piper on kuollut Tomin lopettamana Belle on luonnollisesti surun murtama, ja Tomin suunnitelmana onkin päästä Bellen tukemisen varjolla hänen lähelleen. Mutta Belle tajuaa pian mitä Tom on tehnyt, ja syyttää tätä Piperin päälle ajamisesta. Belle on viimein tajunnut mikä kontrolloiva paskapää Tom on.

 


Tom on saanut kaikki uskomaan että Piper on kuollut, mutta niin ei oikeasti olekaan. Tom antaa vammoistaan toipuneen Piperin salaa pois.




 

Kuoliko Bellen koira Piper?


Ei kuollut, Piper on elossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso kesätarjous 2024