maanantai 1. elokuuta 2016

Kuka ampuu Robertia?



Robert kertoo viimein Aaronille koko totuuden Katien kuolemasta. Aaron lyö Robertia, mutta Aaron on se joka päätyy lattialle tajuttomana. Robert pitää Aaronia panttivankinaan. Paddy yrittää pelastaa Aaronin, mutta Robert ampuu Paddyä vahingossa. Lopulta Robert päästää Aaronin ja Paddyn vapaaksi, koska he lupaavat olla kertomatta kenellekään siitä että Robert piti heitä panttivankeinaan.

Mutta kostona Robertin tekosista Aaron paljastaa Chrissielle salasuhteensa Robertin kanssa!



Andy löytää Katien viimeisen puhelinlaskun ja siitä viimeisen soittajan numeron. Lopulta Andy saa tietää että puhelinnumero on Aaronin.

Andyn kysellessä Aaronilta miksi tämä ei kertonut olleensa viimeinen joka soitti Katielle, Aaron valehtelee että Katie halusi jättää Andyn. Andy kuitenkin epäilee jotain, ja saa viimein Robertin myöntämään syyllisyytensä Katien kuolemaan. Aaron puolestaan myöntää Chasille että Robert tappoi Katien ja että hän auttoi murhan peittelyssä.

Poliisit pidättävät Robertin mutta hän pääsee pian vapaaksi. Hänellä ja Aaronilla on taas kamala riita.

Kukaan ei usko Andyä kun hän väittää Robertin tappaneen Katien. Siksi Andy pyytää Aaronia myöntämään syyllisyytensä Robertin teon peittelyyn. Chas kuitenkin vahvistaa Aaronin valheen että Katie oli jättämässä Andyn, ja Andy lähtee pois vihaisena.

Myöhemmin samana iltana Robertia ammutaan jonkun toimesta. Aaron löytää ammutun Robertin.



Aaron käyttäytyy epäilyttävästi ja piilottaa aseen. Hän käy koomassa olevan Robertin luona sairaalassa ja käskee tätä kuolemaan nopeammin. Myöhemmin paljastuu että Aaron piilotti aseen suojellakseen äitiään jonka luuli olevan syyllinen ampumiseen. Aseen piilottaminen päätyi kuitenkin videolle ja video päätyi nettiin. Aaron pidätetään, häntä syytetään aseen hallussapidosta ja murhayrityksestä.

Aaronin ollessa vankilassa Chas ja Cain pelkäävät hänen olevan itsetuhoinen. Cain suunnittelee Robertin tappamista ja Chrissien lavastamista syylliseksi. Mutta Zak estää Cainin aikeet sanoen että Robertin tappaminen ei auttaisi Aaronia.

Myöhemmin paljastetaan että se joka ampui Robertia olikin Ross (video)! Andy halusi tappaa veljensä Robertin koska tämä tappoi Katien. Mutta Andy ja Ross tekivätkin diilin, he päättivät ampua toistensa veljiä jotta kummallakin olisi alibi oman veljensä ampumisen ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti