tiistai 30. elokuuta 2016

Paddy pettää puolisoaan traagisin seurauksin

Paddyn kai luulisi olevan vähän uskollisempi aviopuoliso kuin normimiehen, mutta niin se nallekarhumainen ulkonäkö ja herttaiselta vaikuttava luonne voi pettää.

Rhona ja Marlon suutelivat Debbien häissä. Tämä sai Paddyn luomaan luomaan Marlonille profiilin nettideittailu-sivustolle. Marlonin ja Paddyn ollessa viettämässä iltaa he tapaavat naisen nimeltä Tess. Paddy päätyy harrastamaan seksiä Tessin kanssa. Tesskin on tahollaan naimisissa, ja sattuu tietysti olemaan Leon kouluavustaja.


Rhona haluaisi adoptoida lapsen, ja Paddy suostuu siihen vastahakoisesti. He valitsevat suosittelijoikseen Aaronin ja Tessin. Myöhemmin Tess ja Rhona jopa ystävystyvät. Tess uskoutuu Rhonalle avioliiton ulkopuolisesta suhteestaan.

Rhonan ihmetellessä Paddyn toista puhelinta Paddy valehtelee että puhelin on Aaronin. Niinpä Paddyn on pakko kertoa saastaisesta suhteestaan Aaronille. Tämän vuoksi Aaron kokee velvollisuudekseen kertoa adoptiosta päättävälle sosiaalityöntekijälle että Paddylla ja Rhonalla on avio-ongelmia. Aaronin syyttäessä kaikesta Tessiä tämä on raivoissaan ja uhkailee Paddyä suhteen paljastamisella.

Mutta joskus petturiinkin iskee karma. Kirin ajaa humalapäissään Tessin päälle, ja Tess kuolee Paddyn käsivarsille.




Rhonakin saa tietää salasuhteesta, kun Megan näkee Paddyn Tessin hautajaisissa. Seuraa riitoja joiden aikana Paddy kertoo Rhonalle koko totuuden Robertin tekemisistä.

Aluksi Rhona haluaa jatkaa heidän suhdettaan mutta muuttaa jossain vaiheessa mielensä. Paddy saa maistaa omaa lääkettään palatessaan kylään poissaolon jälkeen. Rhona on on siirtynyt elämässä eteenpäin Pierce Harrisin kanssa.


Emmerdalesta poistunut suosikkihahmo palaa takaisin – vastassa on ikävä yllätys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti