perjantai 19. elokuuta 2016

Nyt rytisee ja paukkuu

Tätä on odotettu. Viimein Suomessakin koittaa Debbien ja Peten hääpäivä. Ja sehän tarkoittaa juhlapaikalle putoavaa helikopteria. Onnettomuuden uhreina kuolevat Ruby ja Val.



Olen todella iloinen siitä että Val kuolee. En tajua miten kukaan on halunnut olla tekemisissä niin vastenmielisen ihmisen kanssa. Val on äärettömän itsekäs ja ilkeä akka. Ja kuvittelee vielä olevansa kaunotar, vaikka totuus on täysin päinvastainen...

Hei hei, Val. Ei tule ikävä.



Emmerdalen järkyttävä katastrofi vaatii kuolonuhreja
(MTV3:n jutussa väitetään virheellisesti että Rosskin kuolee. Ross EI kuole.)

3 kommenttia:

  1. Ei se ole virhe. Ei MTV:n kuulukaan kertoa juonipaljastuksia. Tässä vaiheessa sarjassa näyttää siltä, että Ross kuolee, ja niinhän katsojien tuleekin luulla. Se, että Ross jossain vaiheessa paljastuu eläväksi, on yllätys katsojille, kuten se oli aikoinaan Iso-Britanniassakin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se on virhe. MTV kertoo jatkuvasti aivan tuoreita juonipaljastuksia brittijaksojen tahtiin. Kyseisen jutun kirjoittaja on vain suomentanut vanhan artikkelin eikä ole päivittänyt "tietojaan".

    VastaaPoista
  3. Joka tapauksessa se oli oikein tehty noin, ellei sitten artikkelissa lue "Juonipaljastus". MTV:n tulisi muutenkin keskittyä enemmän tekemään artikkeleja nykyajan Suomen jaksojen tapahtumista, nehän suomalaisia katsojia kiinnostavat.

    Mitä tulee itse tapahtumaan, niin se on hienon näköinen ja teknisesti hyvin toteutettu, mutta itse "kuolemat" eivät olleet ollenkaan merkittäviä. Ruby oli viimeisimpiä henkilöitä, kenen olisi tullut poistua, oli mahtava tyyppi ja hänelle nimenomaan olisi pitänyt kirjoittaa enemmän, korkean profiilin juonikuvioita. Val sai lähteä, mutta hänen olisi pitänyt lähteä arvolleen sopivalla tavalla, eli lavastaa nimenomaan kuolemansa, ja matkustaa salaa rannalle Meksikoon. Ja esimerkiksi Alicia, joka tiedettiin, että on lähdössä sarjasta joka tapauksessa, olisi voinut varsin hyvin kuolla tässä onnettomuudessa. Samoin esim. Megan/Jai/Leyla/Rachel/Sam -juonitarina olisi voinut kulminoitua hyvin Jain kuolemaan.

    Eniten pidän tässä tarinassa kuitenkin siitä, miten tämä sai kaikki alkunsa pääjuoni Aaron/Robert/Chrissiesta ja Chrissien raivosta, ja kuinka siitä tulee seuraamuksia tähän suureen sateenvarjotarinaan.

    VastaaPoista